Introducere in HTML

In acest curs vei afla ce este limbajul HTML,cu ce te poate ajuta si ce trebuie sa stii inainte de a incepe invatarea acestui limbaj.
Ce este limbajul HTML?
HTML este prescurtarea de la  HyperText Markup Language.De fapt ,el este limbajul inteles de catre browserele de internet,cu ajutorul caruia pot fi realizate paginile Web.Acest limbaj nu este greu de invatat.Daca urmariti acest curs pas cu pas si va dati silinta,puteti deveni maestri in limbajul HTML



Cu ce te poate ajuta limbajul HTML?
In ziuda de azi,majoritatea paginilor web sunt realizate cu ajutorul unor programe  de tip WYSIWYG (what you see is what you get) cum ar fi Dreamweaver sau altele, si acestea fac munca mult mai usoara.Totusi chiar si cu aceste programe nu puteti avea rezultatele dorite fara sa aveti cunostinte despre limbajul HTML.

Invatarea limbajului HTML are mai multe avantaje.Limbajul HTML va ofera controlul total asupra realizarii unei pagini web si cunoscand acest limbaj puteti sa imprumutati coduri de la alte site-uri pentru a obtine exact ce v-ati propus cand ati inceput lucrul la propriul vostru site.


Motivul cel mai important pentru care sunt necesare cunostintele in HTML este optimizarea site-ului pentru a putea fi gasit pe google.Daca pagina web nu e optimizata corespunzator,motoarele de cautare nu le va gasi niciodata si astfel site-ul vostru nu va avea vizitatori.




Ce trebuie sa stii inainte de a incepe invatarea limbajului HTML?

Pentru a putea invata si exersa ceea ce vei invata in aceste cursuri vei avea nevoie de :

-cunostinte in utilizarea unui editor de text(Notepad,etc..)
-un browser de internet(Internet explorer,Opera,Mozilla Firefox,etc...)
-vointa si interes


Sper ca acest articol a fost informativ si va astept la urmatorul curs,cand vom incepe invatarea propriu-zisa a limbajului HTML.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu